HTML

Anna, Kati, érdekel?

Mert kell egy vödör, ahova kirókázhatom a papírra érdemeset. A többi meg mehet a retyóba.

Friss topikok

  • NilsMF: @PolarbeaR: Ne aggódj, ez a 'Hegyes Set your goals inkább afféle jófajta délutáni bemelegítős buli... (2012.07.26. 09:34) "Lowest of the low" fest
  • NilsMF: Remek társaságban voltam, és olyan jól éreztem magam, hogy haza se akartam menni! Végül nem is sik... (2012.07.12. 10:26) Hősnő
  • guardian_angel: Ja, ez lemaradt :) www.youtube.com/watch?v=BrrOlbiqgec&list=FLcnHXHtZrtoVRt4HfYl-lJA&inde... (2012.07.08. 14:26) ...és most következzenek a sporthírek.

Linkblog

2012.07.04. 13:46 NilsMF

...és most következzenek a sporthírek.

Na, arra az antidemokratikus, mindamellett kevéssé racionális döntésre jutottam, így a rezsicsekk befizetése után, látva, hogy annyi zsé maradt a "zsebemben", amiből jó esetben egész hónapban tudom majd etetni a macskámat, hogy innentől sz@rok az egészre, úgy, ahogy van, olyan magasról, amilyen magasról csak lehet. Egész egyszerűen pénzügyi vis maior van már év eleje óta, és ha folyamatosan ezen kattogok, az egyrészt nem változtat az égegyadta világon semmit, másrészt bele fogok rottyanni agyilag. Amúgy is ilyesmi helyzetekre van ez a könnyen és gyorsan hozzáférhető likvid tartalék. Leszarom tabletta ezennel lenyelve, pofa meg befogva.

Tehát az van, hogy ha nincs pénzem, hát szerzek, és amint lehetőségem adódik rá, visszapótolom a malacperselybe. Ennyi, bazmeg.

De amúgy mindettől függetlenül mindenki szarjon sünt, akinek ez a jelenlegi botrányos gazdasági helyzet, valamint ennek folyományaként a benne mintegy részhalmazként megtalálható egyéni anyagi helyzetem ugyancsak siralmas hogyléte akár egy kicsit is felróható.

...és most következzenek a sporthírek.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://annakakiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr354628960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

guardian_angel 2012.07.08. 14:10:32

Viszonylag régóta kísérem a blogodat, ezzel párhuzamosan pedig az életednek azon pontjait is, amibe betekintést engedsz általa. Néha napok, néha hetek, de előfordul, hogy hónapok is kimaradnak egy-egy bejegyzés között és már nem tudtam tovább megállni, hogy ne csatlakozzak ehhez a hullámvasúthoz. :)

Egyetlen történet köré spirálozódik az elmúlt néhány éved. Amikor visszacsúszol a kiindulópont közelébe, nagyon magad alatt vagy és alig tudsz visszakapaszkodni arra a –kicsit- magasabb pontra, ahonnan megindult a csúszás. De ezen ne csodálkozz. Hiszen a spirál talaja ragacsos, ráadásul ha elveszíted az egyensúlyod, akkor sikamlóssá válik. Nincs rajta kapaszkodásra alkalmas felület, s bár látszólag felfelé ível, valójában mégsem vezet sehová. Ha ezt a spirált kifeszítenéd, akkor több kilométer hosszú útvonalat kapnál, ami megmutatná, hogy valójában milyen sokat dolgoztál már az alapproblémádon. És mégsem tudtál továbblépni.

Ne félj belenézni a mélyébe. Ne félj visszacsúszni a legelejére. Ott már nem azt fogod találni, amire most Te gondolsz. Nem azt a Hölgyet, aki tündökölt, aki Angyalként emelt Téged magasba, s onnan engedte el a kezed, hogy a lehető legmélyebbre zuhanj. A spirál legalján nem ez van. Hanem egy tükör. Nézz bele, törd darabokra és indulj el. De ne tekeregj spirálos úton. Feszítsd ki egyenesre és MENJ! Ne nézz vissza!

Amíg ezt nem teszed meg, addig csak egy pátoszi, utópisztikus jelmondat lesz az, amit olyan sokszor leírsz: „Ne nézz vissza a múltba!”…

Oké, elfogadom, hogy ezekkel a sorokkal most nem tudsz mit kezdeni, mert ezt mondod: „ez mind szép és jó, de hogy álljak neki?!”

1. Az anyagi problémáid legfőbb oka az a lakás, amit együtt vettetek. Amiben együtt laktatok.
2. A spirálod középpontja az a Lány, akihez foghatót azóta sem találtál, s akivel abban a lakásban laktatok együtt, ahol Te most EGYEDÜL élsz, ill. Ozival :P
3. A magányod középpontja az az ágy, amit együtt vettetek, ahol együtt aludtatok, együtt ébredtetek fel minden este és reggel…

Többet nem mondok ezzel kapcsolatban. Folytasd tovább a gondolatmenetet Te magad, mert csak így lesz használható az ébredésed, és csak így lesz valódi a felállás az új élet elkezdéséhez.

Még egyet engedj meg nekem: egy 2012. 01. 14-i bejegyzésedből idézek Neked. Mert a létező legnagyobb igazságot fogalmaztad meg magadnak. Olvasd el megint, hogy erőt gyűjts belőle ahhoz, hogy TEGYÉL az életed könnyebbé és boldogabbá tételéért.

„A fene tudja, hogy tényleg így van-e, de az az elméletem, hogy ez a kvázi-megtisztulás, az elméletileg-s-majdhogynem-gyakorlatilag-túllevés okozta belső változás kifelé is látszik, mert konkrétan az van, hogy szinte bármi bejön, aminek nekiveselkedek :)……
Szóval, bár ez még nem tendencia, csupán sejtés, de azt kell, hogy mondjam, "az a bizonyos módszer" tényleg működik: foglalkozz azzal, ami örömet okoz, ami feltölt, és a jól-levés átfertőz az életed minden területére. Nem mellesleg, a dalolászás kiemelten hatékonyan gyógyítja a lelket - megyek is mindjárt gyakorolni kicsit :D
Valahogy úgy térek nyugovóra esténként, hogy az jár a fejemben: "B@sszus, ez egy jó nap volt - és a holnapi is hasonlóan jó lesz" és ez nem pusztán egy mantra, hanem k.rvára így is van, és ez jóóóó! :)”
süti beállítások módosítása