HTML

Anna, Kati, érdekel?

Mert kell egy vödör, ahova kirókázhatom a papírra érdemeset. A többi meg mehet a retyóba.

Friss topikok

  • NilsMF: @PolarbeaR: Ne aggódj, ez a 'Hegyes Set your goals inkább afféle jófajta délutáni bemelegítős buli... (2012.07.26. 09:34) "Lowest of the low" fest
  • NilsMF: Remek társaságban voltam, és olyan jól éreztem magam, hogy haza se akartam menni! Végül nem is sik... (2012.07.12. 10:26) Hősnő
  • guardian_angel: Ja, ez lemaradt :) www.youtube.com/watch?v=BrrOlbiqgec&list=FLcnHXHtZrtoVRt4HfYl-lJA&inde... (2012.07.08. 14:26) ...és most következzenek a sporthírek.

Linkblog

2012.07.03. 14:44 NilsMF

Szeretném a homokórát megállítani...

Harmadika van. Az egy hónapra rendelkezésre álló források megközelítőleg 80%-a pedig kiutalásra került a mai dátummal, ilyen-olyan számlák, hitelek, biztosítások, stb. jogcímén, tovább gyorsítva ezzel egy számomra roppantul nemkívánatos folyamatot.

Ez a folyamat nem más, mint a(z amúgy is csekély mértékűnek mondható) megtakarításaim további rohamos apadása. A maradék zséből hónap feléig sem húzom ki szerintem, valahonnan pótolni kell a hiányt, s persze honnan máshonnan, mint a virtuális perselyből... Ez a mértékű folyamatos, hóról-hóra ismétlődő deficites költségvetés egy kis számolgatásra sarkallt, és elborzasztó következtetésre juttatott.

Ha minden egyéb változatlanul marad a bevételi oldalon, akkor a félretett pénzemnek kevesebb, mint egy év (megközelítőleg 10-11 hónap) elteltével nyoma sem marad majd.

Végkövetkeztetés: ez a jelenlegi pénzügyi pálya ilyen formában fenntarthatatlan.

Akad pár ötletem ugyan, mit lehetne máshogy csinálni, de strukturális változásokra lenne szükség, mivel túlvállaltam magam több fronton is... Azt hiszem, előbb vagy utóbb kénytelen leszek benyelni a békát, és nagyon fájdalmas lépésekre rászánni magam. Gondolok itt olyasmire, mint pl. az EUR-életbizti felmondása, amivel nagyjából 7 kilót buknék el azonnali hatállyal - a havi cash-flow viszont megszépülne tőle. Dilemma ez a javából...

...de a homokóra csak pereg, pereg.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://annakakiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr754626012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása