HTML

Anna, Kati, érdekel?

Mert kell egy vödör, ahova kirókázhatom a papírra érdemeset. A többi meg mehet a retyóba.

Friss topikok

  • NilsMF: @PolarbeaR: Ne aggódj, ez a 'Hegyes Set your goals inkább afféle jófajta délutáni bemelegítős buli... (2012.07.26. 09:34) "Lowest of the low" fest
  • NilsMF: Remek társaságban voltam, és olyan jól éreztem magam, hogy haza se akartam menni! Végül nem is sik... (2012.07.12. 10:26) Hősnő
  • guardian_angel: Ja, ez lemaradt :) www.youtube.com/watch?v=BrrOlbiqgec&list=FLcnHXHtZrtoVRt4HfYl-lJA&inde... (2012.07.08. 14:26) ...és most következzenek a sporthírek.

Linkblog

2012.03.21. 13:03 NilsMF

My finger is on the button

Lappangva bár, de lassan egy hónapja itt figyel a torokfájás. Hol ilyen, hol olyan formában, hol durvábban, hol alig észrevehetően, de jelen van, és ez (mint arra egy kedves Hölgy a minap felhívta figyelmemet) egyfajta jelzés a lélektől, hogy bizony nagy valószínűséggel vannak dolgok, amiket nem mondok ki, mert vagy nem akarom/nem tudom kimondani, vagy nem akarok beszélni róluk.

Ezen a vonalon kicsit végiggondolva az életemet, azt kell, hogy mondjam, valószínűleg igaz a dolog. Annyi, de annyi minden van, amit nem mondok ki/nem beszélek meg senkivel, mert egyrészt alkatilag konfliktuskerülő vagyok, másrészt nem akarok mások lelkébe gázolni, harmadrészt pedig nem akarom, hogy miattam járjanak ártatlan kívülállók rosszul.

De ez már sehogy sem normális, és muszáj lesz a fonalat felgörgetnem egy nagy csomóba. Aztán majd arra építek, ami megmarad az eddigiekből.

Sok embernek tervezek sok mindent mondani a közeljövőben, és vállalom a következményeit. Ezeknek köze van zenekarhoz, Hölgyhöz, haverhoz, baráthoz… Ha tényleg szeretnek, nem pedig csak azt állítják, akkor meg fognak érteni.

Ha meg nem, hát akkor nem is kár értük.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://annakakiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr254330506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása