HTML

Anna, Kati, érdekel?

Mert kell egy vödör, ahova kirókázhatom a papírra érdemeset. A többi meg mehet a retyóba.

Friss topikok

  • NilsMF: @PolarbeaR: Ne aggódj, ez a 'Hegyes Set your goals inkább afféle jófajta délutáni bemelegítős buli... (2012.07.26. 09:34) "Lowest of the low" fest
  • NilsMF: Remek társaságban voltam, és olyan jól éreztem magam, hogy haza se akartam menni! Végül nem is sik... (2012.07.12. 10:26) Hősnő
  • guardian_angel: Ja, ez lemaradt :) www.youtube.com/watch?v=BrrOlbiqgec&list=FLcnHXHtZrtoVRt4HfYl-lJA&inde... (2012.07.08. 14:26) ...és most következzenek a sporthírek.

Linkblog

2012.06.22. 09:23 NilsMF

Szép szemed világa

Na, egy hét elteltével már nagyjából semmi sem látszódik az arcomon, most már könnyebb szívvel tagadhatom le az égő múlthét péntek hajnalt :) Megtépázott énképem tehát mondhatni, helyrejött, az anatómiai axiómák megváltoztathatatlansága mellett természetesen (szebb tehát nem lettem, de erre már lehet építeni :))

A pesti társasági életből továbbra is kimaradok, de ez a hétvége szerintem mindenért kárpótol majd: Balcsi következik, péntektől vasárnapig!!! Jóbarátokkal, sok-sok sörrel, hanyattdőléssel, feltöltődéssel, nyársalással, csobbanással, szóval minden olyannal, ami egy kenesei hétvége ellenállhatatlan mivoltát meghatározza.

Dájólesz :)

Jövőhéten pedig csütörtökön irány SOPRON! És lehet majd Patton tábornokkal együtt üvölteni, hogy

SHIT LIVES FOREVER!!!

 

 


Rakenroll!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://annakakiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr864604119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása