HTML

Anna, Kati, érdekel?

Mert kell egy vödör, ahova kirókázhatom a papírra érdemeset. A többi meg mehet a retyóba.

Friss topikok

  • NilsMF: @PolarbeaR: Ne aggódj, ez a 'Hegyes Set your goals inkább afféle jófajta délutáni bemelegítős buli... (2012.07.26. 09:34) "Lowest of the low" fest
  • NilsMF: Remek társaságban voltam, és olyan jól éreztem magam, hogy haza se akartam menni! Végül nem is sik... (2012.07.12. 10:26) Hősnő
  • guardian_angel: Ja, ez lemaradt :) www.youtube.com/watch?v=BrrOlbiqgec&list=FLcnHXHtZrtoVRt4HfYl-lJA&inde... (2012.07.08. 14:26) ...és most következzenek a sporthírek.

Linkblog

2012.06.12. 09:42 NilsMF

A hűs vizű kis patak

Each day I have another choice too
To try and make things right
I awake from the nightmare
Another day closer to the grave
With a personal affair
And my fright is in moderation
It just might be the death of me
I am aware

I'm not worried about tomorrow
Don't give a fuck about yesterday
To get through this day of sorrow
I must face what comes my way (each day)

Each day I need some kind of release
To pull the trigger on my soul and
Breathe through the bullet hole

I need some peace
Before I am deceased
I want to see my world in its
Negative state became a positive
Place my unleashing all the hate within

I'm not worried about tomorrow
Don't give a fuck about yesterday
To get through this day of sorrow
I must face what comes my way (each day)

 

Lényeg a lényeg, egész jól megvagyok. Alakul a meccstúladagolás, ami most jól esik. Holnap végre elkezdődik a Szezon-énekfelvétel is - ennek "örömére" még egyszer, utoljára felnyitom Pandóra Szelencéjét: hadd legyen minél érzelmekkel telibb az éneklés... Aztán ha ez megvan, bedobom az egészet a Dunába. Szerintem szó szerint, de ezt még majd kitalálom :)

A pü. katasztrófahelyzetet leszámítva az egyetlen dolog, ami zavar, az az üresség odabenn, amit érezni vélek. Nem tudom semmivel sem kitölteni egyelőre, és hatalmas szerencse, hogy a június ilyen mozgalmas, különben érzékenyebben érintene az ügy.

Fogalmam sincs, hogyan fogom ezt feloldani/megoldani, csak azt tudom, hogy fel fogom/meg fogom.

Amit korábban írtam (kiváncsi leszek, mikor hív bárki is bárhova stb), arra egy apró reakció: ilyenkor derül ám ki, kik azok, akik akkor is mellettem állnak, amikor a látszat mást sugall, illetve kik azok, akik látszólag mellettem állnak, és valójában mégsem. Előbbieknek hálás vagyok, utóbbiak esetében pedig örülök, hogy kiderült, legalább helyére kerülnek a dolgok.

Ja igen, a Facebook-postokat mostantól tudatosan hanyagolom, ha valaki kíváncsi a dolgaimra, vagy arra, hogy mi van velem, innentől kénytelen lesz venni a fáradtságot, és megkeresni valamilyen úton-módon.

Rokk.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://annakakiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr824582573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása